Du er her. #1 - Foreningswebsite > Eventskydning

Skydning er sjov !

Har du lyst til at arrangere et anderledes firmaarrangement, eller mangler du en god idé til en aktivitet på en polterarbend?

Skydning med haglbøsse vil helt sikkert være noget, som der ikke er ret mange, der har prøvet før! Skydning er sjovt, fordi alle kan være med, næsten uanset alder, og fordi det ikke kræver særligt udstyr eller særlige forkundskaber.

Og så er skydning overraskende og udfordrende, fordi det bringer ukendte evner op hos folk.

Vi tilbyder et godt og inspirerende firmaarrangement eller en sjov polterabend.

Til alle arrangementer sørger vi for det fornødne antal instruktører, så alt foregår på fuldt forsvarlig og sikker måde.

baneleje op til 4 timer 800,00

pris pr. person 250,00 inkl.

• geværleje
  • forsikring
  • 25 patroner
  • 25 lerduer
  • instruktør

Programmet kan aftales indbyrdes, men vi foreslår en serie med 10 bagduer og en efterfølgende Trap, som indeholder 5 lerduer fra tre positioner ialt 15 duer.

Reservation er endegyldig ved forudgående indbetaling af baneleje til foreningens kontonummer. Nordea reg.nr. 1971 konto 8474561217

Skulle du have interesse i at høre mere, så kontakt nedenstående

Søren Beuchert

Mobil:   21 285 255