Online kursus om mårhunden og dens hvalpe

I april begyndte mårhunden at få sine hvalpe. Hen over de seneste uger er de første hvalpe gået af grav og har vist sig ved fælder og på foderpladser. Lær mere på vores online kursus på tirsdag. Alle kan deltage!

Nu er prøverne skudt i gang

Efter lang tids utålmodig venten er jagtens prøver nu endelig tilbage. I går kunne de første riffelskytter åbne ilden, og om et par dage er det haglbøssernes tur.

Racedyst 2020

Det har længe været uvist, hvorvidt Danmarks Jægerforbunds traditionelle årlige racedyst, der afvikles den sidste søndag i juli, i år har kunnet afvikles pga Corona-situationen.
Derfor er det med glæde, at vi kan oplyse, at det også i år vil være muligt at afvikle dysterne, naturligvis under hensyntagen til myndighedernes retningslinjer.

De Virtuelle Buemesterskaber 2020

Da alle mesterskaber er aflyst i år og bukken er skudt, så kommer her anledningen til at fortsætte træningen med buen: De virtuelle mesterskaber i bueskydning, selvfølgelig!

Kvalitetstid mellem far og søn: Bukkejagt!

Jagten har altid betydet meget for Jørgen og Rasmus Stengel, den har bragt far og søn tættere sammen og givet dem store fælles oplevelser.

Jagt og natur i småbørnshøjde

Forleden var Bliv NaturligVis-naturformidler Rikke Laustsen forbi en østjysk vuggestue. Det udviklede sig til en spændende dag med masser af indtryk og naturoplevelser.

Link til 2. gratis online våbenlektion

I aften kl. 20.00 går vi i luften med endnu en omgang online jagttegnsundervisning. I aften får du den sidste af to lektioner med fokus på våben. Alle kan deltage, og her får du linket.

Sommercamp 2020

Er dit barn mellem 8 og 13 år og til masser af frisk luft, jagt, fiskeri og naturoplevelser? Så er en sommercamp garanteret sagen!

Sommercamp 2020: Jagt og natur i børnehøjde

Åbning for tilmelding til jagt- og skydeprøver

Så er det igen muligt at tilmelde sig jagt- og skydeprøver via Mit Jagttegn. Bemærk, at alle tilmeldinger, foretaget før corona-krisen, er nulstillet.