Jægerforbundets direktør headhuntet til nyt job

Efter godt syv år i direktørstolen for Danmarks Jægerforbund vender Michael Stevns tilbage til landbrugs- og fødevaresektoren som koncerndirektør i Danish Agro-koncernen.

Nordisk samarbejde baner vejen til succes

Jonas Gade Løgsted har igennem tre år arrangeret udvekslingsjagter med sine to norske kammerater, da de alle er bidt af gåsejagt. Særligt de kortnæbbede gæs bruger de meget tid på at jage sammen, og det foregår både i Norge og Danmark.

Briterne vender ryggen til blyhagl og plast

Så sker det endelig: Ni britiske jagt-, land- og naturorganisationer står sammen om et ønske om at udfase bly og plasthaglskåle i haglammunition inden for fem år. Det er godt nyt for naturen - men faktisk også for de danske jægere.

Mød Bliv NaturligVis på Jagt & Outdoor messen

Når Danmarks største jagtmesse løber af stablen, gæster op imod 17.000 jagt- og naturinteresserede danskere hallerne i Odense Congress Center. Bliv NaturligVis pepper det hele op med masser af aktiviteter for børnene.

Indstik om vildsvin i Jæger

I marts-nummeret af Jæger vil der være et indstik fra Landbrug & Fødevarer, omhandlende vildsvin og den afrikanske svinepest. Emnet er af stor vigtighed for de danske jægere, og derfor bidrager DJ også med indhold.

Jo, mårhunden ER et stort problem!

Ifølge en professor i biodiversitet skyldes kampen mod det invasive rovdyr snarere, at jægerne betragter den som en konkurrent. Men det er simpelthen en af de mest nedladende udtalelser jeg har hørt fra en forsker længe, udtaler DJ-formand.

Undgå import af æg og fjervildt

Køb danske æg og kyllinger! I denne uge udsendte Fødevarestyrelsen en ny trusselsvurdering vedr. flere tilfælde af fugleinfluenza i Central- og Østeuropa.

Læs om begge formandskandidater i DJ-Valguniverset

Det er valgår i Danmarks Jægerforbund, og som tidligere annonceret kan du på forbundets hjemmeside følge med i, hvem der opstiller. Læs bl.a. præsentation af de to formandskandidater.

DJ: Miljøminister misforstår Vildtforvaltningsrådet

Miljøminister Lea Wermelin havde uret, da hun forleden meldte ud, at hun freder fire fuglearter pga. en faglig vurdering af jagtens negative påvirkning af arterne. Men det er ikke det, forskerne siger, påpeger DJ. Og så er der al snakken om rødlister, som forplumrer debatten.

Ændring af jagttid på hare og vildkanin

Faglig rapport viser, at både hare og vildkanin yngler helt frem til 1. november. OK at ændre jagttid, mener DJ.