Jægerforbundets kredsmøder 2019

I løbet af marts måned afvikles der kredsmøder i alle forbundets kredse

Nyt kursus om strejfning af pelsvildt

Pladserne til vores forårskursus om strejfning af pelsvildt blev revet væk - vi udbyder derfor nyt kursus.

Seminar i førskudsarbejde

Ændringer i forhold til det tidligere annoncerede omkring de kommende seminarer i førskudsarbejde.

Nye ansigter - Forbundsinstruktører

Efter gennemgang af mange kvalificerede ansøgninger har Danmarks Jægerforbund nu fundet frem til 7 nye forbundsinstruktører. I tæt samarbejde med jagthundekonsulenten vil de stå til rådighed for landets jagtforeninger med hjælp og rådgivning samt arbejde på at få delt den store viden og erfaring som i dag findes ude lokalt i foreningerne.

Nordjyske landbrugsforeninger sætter fokus på vildtet i landbrugslandet

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund satte Agri Nord fokus på vildtet i landbrugslandet under deres plantefaglige dage i slutningen af januar.

Havjæger-kontrol: Ikke noget at komme efter

Formanden for Danmarks Jægerforbunds strand- og havjagtudvalg, John Friborg, deltog i slutningen af jagtsæsonen i Marinehjemmeværnets kontrol af strand- og havjægere ved Lillebælt. Alle havde orden i sagerne.

Evaluering af DJ Lederuddannelse – ledelse af frivillige

Krumtappen i Danmarks Jægerforbund er den store indsats de mange frivillige yder, og understøtning af den indsats er blandt andet uddannelse, herunder uddannelse i ledelse af frivillige.

Indhold i Jæger, februar 2019

Februarudgaven af Jæger er nu udkommet. I dette nummer kan du for eksempel læse om agerhøns, kajakjagt og værdien af den gode jagtlejekontrakt.

Jæger, februar 2019

Rettelse til Jæger nr. 2, 2019

Rettelse til Jæger nr. 2, 2019, artiklen side 101.