Peberspray – jagttegnsløser pas på!

Der er kommet nye regler for brug og erhvervelse af peberspray. Men du skal kende reglerne, inden du erhverver en af de små flasker.

Vingeundersøgelsen i december

Der bliver indsendt godt med skeænder, krikænder og bramgæs til vingeundersøgelsen. Få det månedlige overblik her. Husk selv at deltage, hvis du nedlægger trækvildt: Det er gratis.

Outdoormesse åbner dørene i februar

Alle jægere, lystfiskere og naturinteresserede kan godt sætte kryds i kalenderen allerede nu til weekenden 8.-10. februar 2019, hvor OUTDOOR 2019 - Danmarks store specialmesse for natur, jagt og lystfiskeri står klar med spændende stande, interessante foredrag, nye produkter og oplevelser for hele familien.

Søg tilskud til gavn for naturen i Natura 2000-områder

Landbrugsstyrelsen har netop udgivet deres 2019-folder, hvor du kan få overblikket over, hvordan du kan søge tilskud til naturplejen i Natura 2000-områder.

Verdens førende outdoor-messe er igen klar til besøgende i marts

Den store tyske jagt- og outdoor-messe, IWA, slå igen i år dørene op for besøgende i marts, nærmere betegnet den 8. - 11. marts.

Se alle julekalenderens spørgsmål og svar

I december var rigtig mange af jer med til legen i vores julekalenderquiz. Men måske fik du ikke styr på alle svarene? Derfor har vi samlet overblikket her.

Ny efteruddannelse af jagthundeinstruktører

I det nye år tilbydes et nyt efteruddannelseskursus for jagthundeinstruktører, som er målrettet den enkelte jagtforening, dennes instruktører og hjælpeinstruktører. Det tages udgangspunkt i de lokale forhold, herunder de lokale instruktørers erfaring samt de fysiske rammer i foreningen.

Udnyt hundens unikke lugtesans

Danmarks Jægerforbund afholder i løbet af foråret 3 kurser med den professionelle hundefører og jæger Kim Wiboe, der i sin undervisning præciserer vigtigheden af at have kendskab til og forståelse for hundens evne til at finde og fastholde fært og ikke mindst hundens unikke evne til færtgenkendelse.

Med fokus på førskudsarbejdet

Mulighed for kursus med fokus på førskudsarbejdet i det nye år!

Lær at kende de danske rovdyrs spor i naturen

Alle vores medlemmer modtog med januar-udgaven af Jæger et handy lille hæfte med en indføring i de danske rovdyrs spor, som de ser ud, når du møder dem i naturen. Nu kan du også finde det online.