Arbejdet med Natura 2000-planerne ruller videre i anden fase

Det indledende arbejde til næste planperiode af Natura 2000-planerne, der træder i kraft i 2016, er godt i gang. I de planforslagene fra Miljøministeriet indtager jagten sin naturlige plads uden at blive problemtatiseret - et resultat af jægernes indsats i den nuværende planperiode. I disse dage forbereder jægerforbundet nye høringssvar ved en række lokale møder.

Nyt kuld vildtforvalterelever har taget hul på uddannelsen

Vildtforvaltereleverne på hold 2015 mødte tirsdag i sidste uge spændte op på Kalø Økologisk Landbrugsskole for at møde hinanden og deres lige så spændte undervisere. På programmet stod der introtur, men allerede i denne uge er eleverne videre på skolebænken.

Ny folder præsenterer Schweiss-registret

Naturstyrelsens Schweiss-sekretariatet har netop udgivet en informationsfolder om Schweiss-registret. Folderen er på 12 sider og beskriver opbygning af Schweiss-registret og ikke mindst de 195 hundeføreres arbejde med at hjælpe trafikanter, når det påkørte stykke vildt er flygtet fra vejanlægget.