Et nyt kuld jagttegnskursuslærere er undervejs

Forårets intensive og benhårde fem dages-kursus for kommende lærere i jagttegnskurser er i øjeblikket i fuld gang. I alt 18 mand fra hele Danmark er på skolebænken.

En del af kurset omhandler vildtsygdomme og hygiejne. Her får kursisterne Jægerforbundets og DTU's kompetencegivende hygiejnebevis.

Et nyt kuld jagtegnskursuslærere er undervejs

Kredsmøde i Kreds 7: Skydebaner og struktur i skudlinjen

Miljøudfordringerne fyldte godt på årets kredsmøde i Kreds 7.

Flere unge i vestjyske jagtforeninger

Der er fremgang at spore i de to jagtforeninger i Holstebro, og rigtig mange af de nye medlemmer er under 30 år.

Beskeden nordjysk tilbagegang i antallet af medlemmer

125 jægere deltog i årsmødet i kreds 1, hvor alle blev opfordret til at spejde efter flere støttemedlemmer.

Kredsmøde i Kreds 6: Fordømmer havørnedrab

Deltagerne på mødet i Kreds 6 i Store Damme på Møn tager i en fælles udtalelse skarp afstand fra drabet på en havørn, der 15. februar blev fundet død på Sydlolland med to hagl i kroppen.

Kredsmøde i Kreds 5: Og formanden rejste sig - det afgørende øjeblik

Kredsmødet på Fyn bød på pæne tal fra året , der gik, samt en mulig opblødning på samarbejdsproblemer i kredsen.

EU-konference om bevaring af engfuglearter

Iben Hove Sørensen, trækvildtkonsulent ved Danmarks Jægerforbund, deltog den 5. marts 2019 i en europæisk konference om forvaltning af rovdyr i engfuglenes yngleområder. Konferencen fandt sted i Europaparlamentet og var arrangeret af FACE.

Kredsmøde i Kreds 1: Jægere bør stå skarpere i mediebilledet

På kredsmødet i Nordjylland opfordrede medlemmer Jægerforbundet til at markere sig tydeligere i medierne, samt at blive bedre til at fortælle, hvad medlemmerne får for pengene.

Statusnotat SJD

Foreningen SJD - Stående Jagthunde i Danmark - er nu en realitet og en ny hjemmeside er lige på trapperne.